Konsulttiverkon kevätkuulumiset

Hei. Konsulttiverkon osalta vuosi 2019 on lähtenyt asiakasrintamalla erinomaisesti käyntiin, ja olemme avanneet merkittäviä uusia asiakkuuksia. Ennusteen mukaan Q1-19 tulee päätymään verkostomme yrittäjien osalta yhteenlaskettuna reilusti 6-numeroiseen liikevaihtoon. Olemme vauhdissa kasvaa yli 1M€ kokoiseksi jo tänä vuonna, ja olemme tästä ylpeitä.

Jatkamme asiakashankinnan ja myynnin aktiviteetteja koko kevään ajan. Uskomme, että pitkään jatkunut kasvukausi on luonut uutta kysyntää konsultoinnin palveluille. Markkinoilla on kohtaanto-ongelma, jota pyrimme aktiivisesti ratkaisemaan. Kysynnän ja tarjonnan epäsuhtaa syntyy esimerkiksi yrityksiin, jotka ovat kasvaneet tilanteeseen, jossa konsultoinnista olisi heille hyötyä mutta ne eivät ole koskaan vielä ostaneet konsultointia.

Lisäksi useat kokeneet itsenäiset konsulttien ovat kiinnostuneita liittymisestä mukaan verkostoomme. Tarjontaa lisäämällä pystymme paremmin vastaamaan asiakaskysyntään. Hyödynnämme aktiivisesti kumppaniverkostoamme palveluissa, joita emme itse tarjoa.

Olet sitten potentiaalinen asiakas tai konsulttiyrittäjä, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten voimme toimia yhdessä! /KV