Konsulttiverkon vuosi 2020 – kasvua +60%

24.2.2021Konsulttiverkko

Hei!

Hyvin erikoislaatuisesta vuodesta huolimatta Konsulttiverkko kasvoi vuoden 2020 aikana kaikilla keskeisillä mittareilla. Verkostomme yhteenlaskettu konsultointipalveluiden myynti oli 3,1 MEUR (kasvua +60 %) ja toimeksiantoja teimme yhteensä lähes 170 (kasvua +30 %). Itsenäisiä konsultteja verkostossamme oli vuonna 2020 keskimäärin 28 henkilöä.

Avasimme vuoden aikana toimintaamme useilla eri rintamilla, ja toimitettuihin palveluihin mahtuu niin pitkäkestoisia toimeksiantoja kuin lyhyitä selvitysluonteisia toimeksiantoja ja työpajoja. Kiitokset hyvin sujuneesta vuodesta kuuluu tietenkin asiakkaillemme ja mukana oleville konsulteillemme.

Vuoteen 2021 lähdemme rohkein mielin hakien edelleen kasvua toiminnassamme ja vahvistaaksemme yrittäjävetoisen toimintatavan myös konsultoinnin palveluissa. Tämän johdosta haemme jatkuvasti joukkoomme yrittäjinä toimivia asiantuntijoita, jotka haluavat tehdä töitä hyvässä yhteisössä ja tiimeissä. Yhdessä olemme vahvempia ja uskottavampia monipuolisiin toimeksiantoihin.

Mikäli kiinnostuit toiminnastamme, ota yhteyttä jussi@konsulttiverkko.fi

Luettavaa

UUSIMMAT BLOGIT