Sähköisen allekirjoituksen käyttöönotto

Konsulttiverkko ja Dealsign ovat solmineet sopimuksen, jonka tarkoituksena on edistää sähköistä allekirjoitusta ja sopimusten hallintaa. Konsulttiverkko tarjoaa palvelun käyttäjilleen, sekä tuo palvelua esiin sopivissa yhteyksissä markkinassa. Sähköinen allekirjoitus on nopea tapa varmentaa sopimukset ja rakentaa molemminpuolista luottamusta.

“Konsulttiverkko on b2b-sopimussuhteisiin perustuva asiantuntijaverkosto. Dealsign on edesauttanut verkostomme kasvua sähköisellä allekirjoituksellaan”.

– Jussi Järvinen, toiminnanjohtaja

Dealsign.ai on kokonaan digitaalinen sopimustenhallinnan SaaS-ohjelmisto. Dealsignin avulla yritykset voivat hallinnoida koko sopimusketjua alusta loppuun, sisältäen sopimuspohjien hallinnan, sopimusten laatimisen, reaaliaikaisen online-neuvottelun, turvallisen digitaalisen allekirjoituksen, ja automaattisen arkistoinnin yhdessä tekoälyä hyödyntävässä pilviratkaisussa. Dealsignin käyttö auttaa yrityksiä neuvottelemaan ja allekirjoittamaan sopimukset vaivattomasti ja nopeasti, sekä vapauttaa lisää aikaa yrityksen liiketoiminnalle ja helpottaa sopimusketjun hallintaa.”

Konsulttiverkko on kokeneiden yrittäjäpohjalta toimivien konsulttien verkosto. Missiomme on auttaa kotimaisia yrityksiä kasvamaan ja tehostamaan toimintaansa.