Tietosuoja- ja rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä

JJS Konsulttiverkko Oy, y-tunnus: 2869647-6

Osoite: Metsolanrinne 8 A 2, 01450 Vantaa. Puhelin: +358 40 801 8381

Sähköposti: info@konsulttiverkko.fi

Tietosuoja-asioista ja rekisteristä vastaava henkilö: N.N, n.n@konsulttiverkko.fi

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelemme henkilötietoja asiakassuhteiden hoitamista ja luomista varten, työnhakuun ja rekrytointiin liittyvissä asioissa sekä asiakashankintaa ja mainonnallisia tarkoituksia varten. Käytämme joitakin tiedoista myös sivustomme tarjonnan parantamiseen. Käyttämällä ja vierailemalla sivustollamme, käyttäjä suostuu tietojen keräämiseen ja käyttämiseen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Rekisteröidyt, käsittelyn luonne ja käsittelyyn käytetyt kolmannen osapuolen palvelut

a. Asiakkaat ja asiakkaiden yhteyshenkilöt

Asiakkaidemme yhteyshenkilöt voivat olla meihin yhteydessä verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta esim. yhteydenotto- tai tarjouspyynnöillä. Nämä henkilötiedot menevät suoraan nimetyn henkilön sähköpostiosoitteeseen. Lomakkeen kautta tulevat tiedot – ja myös muut tiedot asiakkaistamme – tallennetaan Pipedrive-nimiseen palveluun. Pipedriven oma tietosuojaseloste on täällä.

b. Potentiaaliset asiakkaat

Meistä ja osaamisestamme kiinnostuneet voivat olla meihin yhteydessä verkkosivuillamme olevien lomakkeiden kautta saadakseen tarjouksen tai kustannusarvion. Lomakkeen kautta tulevat tiedot – ja myös muut tiedot asiakkaistamme – tallennetaan Pipedrive-nimiseen palveluun. Pipedriven oma tietosuojaseloste on täällä.

c. Työnhakijat

Työnhakijat voivat hakea meiltä työpaikkaa verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta. Työhakemuksessa olevat henkilötiedot menevät suoraan rekrytoinnista vastaavan henkilön sähköpostiosoitteeseen.

d. Uutiskirjeen tilaajat

Toiminnastamme ja tarjoomastamme kiinnostuneet henkilöt voivat tilata verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta uutiskirjeemme. Uutiskirje lähetetään annettuun sähköpostiosoittessen noin kuukauden välein. Osoitteet tallennetaan Mailchimp-nimiseen palveluun, jonka kotipaikka on USA. Mailchimpin tietosuojaseloste on täällä.

3. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

-Nimi

-Sähköpostiosoite

-Puhelinnumero

-Työnhakija voi lähettää myös linkin LinkedIn-tiliinsä.

4. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta tällä sivulla olevien lomakkeiden kautta.

5. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

6. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Osaa rekisterin henkilötiedoista käsitellään tietojärjestelmillä, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa.

Kaikki tietojärjestelmät ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuojalakia.

7. Evästeet

Konsulttiverkko käyttää verkkosivustoillaan ja mobiilisovelluksissaan evästeitä (cookies). Käyttämällä sivustojamme, vierailija hyväksyy evästeiden käytön. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka tietokone, puhelin tai tabletti tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästetietojen hyödyntäminen edellyttää palvelussa uudelle käyttäjälle näytettävän evästeviestin mukaisesti sitä, että käyttäjä on hyväksynyt evästeet käyttämällä verkkopalveluamme. Kävijää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla, eivätkä evästeet vahingoita käyttäjän laitetta tai tiedostoja.

Sivuston käyttäjä voi ohjata selaimensa kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos käyttäjä ei hyväksy evästeitä, hän ei ehkä voi käyttää joitain osia sivustollamme.

8. Lokitiedot

Useiden sivustojen ylläpitäjien tavoin, keräämme myös lokitietoja, joita käyttäjän selain lähettää kun käyt sivustollamme. Lokitieto voi sisältää esimerkiksi seuraavia tietoja; tietokoneen IP -osoitteen (Internet Protocol), tietoja selaintyypistä, selaimen version, sivut joilla vieraillaan, vierailun aika ja päivämäärä. Lisäksi käytämme kolmannen osapuolen palveluita, kuten Google Analyticsia, jotka keräävät, seuraavat ja analysoivat kerättyä tietoa.

9. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Tämä tietosuojakäytäntö astui voimaan 12. joulukuuta 2018, ja se pysyy toistaiseksi voimassa (lukuun ottamatta siihen tulevia säännösten mukaisia muutoksia, jotka tulevat voimaan välittömästi muutosten kirjaamisen jälkeen.) Pidätämme oikeuden päivittää tai muuttaa tietosuojakäytäntömme milloin tahansa, ja tietosuojakäytäntö kannattaakin lukea läpi säännöllisesti. Jatkaessasi palvelumme käyttöä sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet muutoksista evästeiden käytössä sekä tietosuojakäytännöissä, merkitsee se muutosten hyväksymistä ja suostumustasi noudattaa tietosuojakäytäntöä.