Tulevaisuus ei ole vielä täällä pk-yrittäjä

22.10.2020Kasvu

Väärin. Se on vain epätasaisesti jakautunut.

Varmistaaksesi itsellesi tulevaisuuden menestyksen sinun täytyy kehittää oppimiskykysi kasvun edellyttämälle tasolle. Oppimiskyky mahdollistaa myös sinulle tulevaisuuden sankaritarinan: Paremman asiakaskokemuksen luomisen, työvälineiden ja teknologian hyödyntämisen uusilla tavoilla, sekä laajentumisen uusille markkinoille ja uusiin asiakkuuksiin.

Tällä viikolla eräs toimitusjohtaja sanoi minulle, että “emme tarvitse kasvua lisääviä toimenpiteitä. 30-vuotta tässä B2B positiossa on opettanut. Meillä on jo markkinat hallussa.” En paljasta toimialaa. Mikäli näitä tapauksia on enemmän, niin pieni oppimiskyvyn tuunaus vie sinut paalupaikalle ohi perinteisen toimijan.

Haluat olla menestyjä. Huolehdi siis siitä, että sinä ja henkilöstösi olette vihreässä boksissa. Siellä oleminen ei ole vain harvojen etuoikeus. Kaikilla tulisi olla oikeus johtamiseen joka mahdollistaa oppimisen itsenäisesti, luovasti ja innostavasti. Porukka joka toimii itsenäisesti on tuote- ja palveluinnovaatioiden edellytys.Tulevaisuuden kasvun tae.

Kysynkin onko firmasi käyttänyt muita tapoja kilpailuedun ja kasvun varmistamiseen kuin valmentajan vierailut kerran kvartaalissa? Oletko alimmassa boksissa. 30-vuotta sitten tuo toimi. Suunnitelmataloudessa. Ei enää. Nyt sinun ja henkilöstösi täytyy osata muutakin kuin perusteet. Mutta älähän hätäile, älähän hätäile. Uusiutumisen ja kestävän kasvun polulle ei ole koskaan myöhäistä lähteä. Oikealla ohjauksella ja fiksuilla toimenpiteillä olette nopeasti vihreässä boksissa.

t. Kalle / KV

Luettavaa

UUSIMMAT BLOGIT