Konsulttiverkko

Konsulttiverkko

Saat parhaat asiantuntijat
tukemaan haluttua muutosta.

Konsultoinnin toimialaan kohdistuu samanlaisia muutosvoimia kuin muillekin asiantuntija-aloille, joissa kokeneet tekijät toimittavat palveluitaan kasvavassa määrin itsenäisinä yrittäjinä. Tämän seurauksena markkinaan on tullut erityisesti IT-alan kasvun seurauksena verkosto- ja alustamaisia toimijoita. Me Konsulttiverkossa uskomme, että samanlainen murros on entistä voimakkaammin tulossa myös konsultoinnin palveluihin.

Konsulttiverkko vastaa markkinan muutokseen tarjoamalla jäsenyysperusteisen yhteisön kokeneille asiantuntijoille, jotka haluavat tarjota palveluitaan itsenäisinä yrittäjinä. Toimintamallimme on otettu hyvin vastaan ja olemme kolmessa vuodessa kasvaneet jo lähes 30 itsenäisen asiantuntijan verkostoksi.

15+

vuotta kokemusta

Z

Emme tarjoa muualta otettuja vastauksia muualta lainattuna.

Z

Pyrimme tarjoamaan toimeksiannon kiinteällä palkkiomallilla.

Z

Tarjoamme tiimin suoraan asiakkaan käyttöön ilman välikäsiä.

Asiakaslähtöisyys

Räätälöimme lähestymistapamme vastaamaan asiakkaan tavoitteita ja haluttuja tuloksia.

Yhteistyö

Pyrimme aina työskentelemään tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa ja siirtämään osaamistamme asiakkaan puolelle.

Riippumattomuus

Meillä ei ole suosikkeja. Riippumattomuus mahdollistaa toimeksiannot mihin monet toimijat alalla olisivat jäävejä.

Konsulttiverkon matka

Olemme tehneet yli 600 toimeksiantoa

2017

Perustaminen

Konsulttiverkko syntyi kolmen sekä palkkakonsulttina että yrittäjänä toimineen konsultin ideasta luoda perinteisen konsultointitoiminnan tilalle uusi toimintamalli.

2018

Markkinan murtaminen

Konsulttiverkko aloitti Suomen markkinassa erottuvalla liiketoimintamallilla ja itsenäisten asiantuntijoiden verkosto alkoi kasvaa.

2019

Kasvu

Kolminkertaistimme myyntimme edelliseen vuoteen verrattuna. Asetimme tavoitteeksemme laajentua valtakunnalliseksi verkostoksi ja olla alan tunnetuin toimija keskisuurten organisaatioiden keskuudessa.

2020

Aseman vakiinnuttaminen

Konsulttiverkko noteerattiin markkinalla merkittäväksi toimijaksi. Pandemiarajoituksista huolimatta myynti kolminkertaistui jälleen ja Konsulttiverkko solmi useita merkittäviä puitesopimuksia.

Palvelumme

Miksi me?

Konsulttiverkko on vakiinnuttanut asemansa ja on Suomen markkinassa uniikilla liiketoimintamallilla kasvava itsenäisten asiantuntijoiden verkosto.

Oikeita asioita,
oikeaan aikaan

Olemme todistaneet arvomme joka päivä jo vuodesta 2017.

Aktiivista asiakasta

toimeksiantoa vuosittain

myynti 2017-2022

konsulttiyrittäjää