ERP-ohjelmiston vaatimusmäärittely ja kilpailutusprosessin läpivienti

30.10.2023ASIAKASREFERENSSI, Projektin johtaminen

Lähtötilanteessa noin 40 miljoonaa vaihtava valmistavan teollisuuden yritys tarvitsi konsernitasoisen ERP-ratkaisun, korvaten yhtiössä käytössä olevat useat ja vanhentuneet järjestelmät. Vaatimukset konsernitasoiselle ratkaisulle ohjasivat kansainvälisiin ohjelmistoihin.

Kuinka Konsulttiverkko auttoi ?

Konsulttiverkko toi avuksi kokeneen tiimin, jolla on yli 50 vuoden kumulatiivinen kokemus liiketoimintalähtöisistä muutosprojekteista, vaatimusmäärittelystä, tavoitetilan asettamisesta ja ratkaisutoimittajien kilpailutuksesta. Tiimi vei prosessin läpi alusta loppuun alkaen vaatimuksista ratkaisun käyttöönottoon.

Tulokset

Lopputuloksena yhtiöllä on konsernitasoinen moderni ja pilvipohjainen ERP-ratkaisu ja hankkeen seuraavat vaiheet laajentavat edelleen käyttöä tuotannon puolella. Yhtiöllä on myös  kokonaisvaltainen näkymä konsernitasolla esimerkiksi varastoarvoihin ja keskeneräiseen työhön. Tämä on merkittävä muutos lähtötilanteeseen, jossa tietoa koottiin useasta eri järjestelmästä.

 

Voimmeko olla myös teille avuksi?
Konsulttiverkko tuntee hyvin keskeiset pilvipohjaiset ERP-toimittajat ja integraattorit. Olemme luotettu toimija niin sanotusti asiakkaan puolen neuvonantajana vaatimusmäärittelyssä ja kilpailutuksessa. Tuemme myös käyttöönotoissa tilaajan puolen projektipäällikön roolissa.

Luettavaa

UUSIMMAT ARTIKKELIT