Näkemyksellistä konsultointia

Vastuullinen liiketoiminta

Autamme määrittämään vastuullisuuden osa-alueet, yhtiön tavoitteet ja askeleet, kuinka saavuttaa ne. Nostamme asiakkaiden osaamista ja ymmärrystä vastuullisuudessa.

divi consulting theme

Strategiatyön tuki

Tuemme yrityksiä strategisen suunnan määrittämisessä ja käytäntöön viennissä. Työmme kattaa tarvittavat analyysit, innovatiiviset vaihtoehdot sekä selkeät tulevaisuuden askeleet.

Päätöksenteon tuki

Neutraalina tahona teemme vuosittain lukuisia selvityksiä sekä analyyseja vaihtelevista aiheista. Koostamme faktat sekä syvällisen näkemyksen päätöksentekoa tukemaan.

Valmennukset

Valmennamme ja koulutamme johtoryhmiä, esihenkilöitä ja henkilöstöä muun muassa OKR-menetelmässä, muutosjohtamisessa sekä jatkuvassa parantamisessa.

divi consulting theme

Hankkeiden johtaminen

Lukuisten toimeksiantojen kokemuksella kauttamme on mahdollisuus projektipäällikön palveluihin ja/tai projektien ja hankkeiden operatiivisen johtamisen tukeen henkilöstölle.

Kilpailutusprosessit

Toteutamme vaatimusmäärittelyt, läpiviemme kilpailutusprosessit ja konsultoimme  teknologiavalinnoissa, kuten esimerkiksi ERP/CRM-ratkaisujen hankintoihin liittyen.

Selvitykset ja analyysit

Toteutamme kymmenien toimeksiantojen kokemuksella niin pienemmät kuin suuremmat analyysit ja selvitykset, kuten esimerkiksi nykytila-analyysit sekä markkinakartoitukset.

Myynnin kehittäminen

Autamme organisaatioita myynnin ja markkinoinnin toimintamallien, prosessien sekä kyvykkyyksien kehittämisessä konsultoinnin, koulutuksen ja valmennuksen avulla.

Prosessien kehittäminen

Parannamme operatiivista toimintaa prosesseja sekä johtamisjärjestelmiä kehittämällä. Lean - ja ketterin menetelmin vapautamme resursseja, ja lyhennämme läpimenoaikoja.

Ajankohtaista

Hyvää Juhannusta!

Hyvää Juhannusta!

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme aurinkoista keskikesän juhlaa ja hyvää kesää!  

lue lisää
Markkinanäkymiä

Markkinanäkymiä

Kuulumisia markkinoilta.Suomi on nyt virallisesti taantumassa eli bruttokansantuote on laskenut kaksi kvartaalia...

lue lisää