Konsulttiverkon 6. toimintavuoden näkymät

29.1.2023Konsulttiverkko, Tiedote

Toimintamme 6. toimintavuosi käynnistyy. Viimeisen 3 vuoden aikana voi todeta olemme vakiinnuttaneet asemamme freelancer-vetoisten liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntijapalveluiden tarjoajana.

Toimitamme vuositasolla noin 150 toimeksiantoa asiakkaillemme pääosin Suomessa, mutta entistä enemmän myös ulkomailla. Toimintamme on vakiintunut 20 kokeneen freelancer-konsultin verkostoksi, jossa hyödynnämme laaja-alaisesti liiketoiminnan ja konsultoinnin kokemustamme.

Alkavan vuoden osalta odotamme toimintamme merkittävästi kasvavan, ja uskomme, että toimintaympäristön nopea muutos suosii ketteriä ja verkostomaisia toimijoita. Olemme esimerkiksi erinomaisesti sopeutuneet hybridiaikaan, ja toimitamme palvelumme 100% etänä tai 100% läsnä, tai jotain tältä väliltä, aina tilanteeseen sopivalla tavalla. Lisäksi yrittäjävetoinen kevyt kustannusrakenteemme on resilientti nouseville yleiskustannuksille.

Palvelurintamalla näemme kasvua erityisesti muutosohjelmissa ja uuden teknologian käyttöönotoissa. Teknologiarintamalla kehitys on ollut nopeaa, ja normalisoitunut etätyö on asettanut monen organisaatioon uuteen tilanteeseen digitalisaation osalta. Digitalisaatio ei ole enää edessä siintävä visio vaan käytännön pakko, esimerkiksi tilanteessa, jossa asiantuntijatyö on hajautettu useisiin eri toimipisteisiin ja kotitoimistoihin. Moni organisaatio on toki nopeasti ryhtynyt toimiin ja uudistanut itsensä.

Blogimme 'Onko asianhallinnan prosessisi kunnossa?' käsitteleekin tarkemmin asianhallinnan prosessin kehittämistä tilanteessa, jossa digitalisaatiolla ja paikkariippumattomalla työllä on merkittävä roolinsa. Tämän lisäksi perinteinen toimeksiantovetoinen strategia-, selvittely-, ja prosessityö ei ole konsulttirintamalta kadonnut mihinkään.

Vahvaa vuotta 2023 jokaiselle! / Konsulttiverkko

 

Lisätiedot   
Jussi Järvinen
Toiminnanjohtaja
jussi@konsulttiverkko.fi
+358 40 772 5840

 

Luettavaa

UUSIMMAT ARTIKKELIT