Julkisen sektorin tukena: Kooste kuluneesta vuodesta ja näkymiä tulevaan

18.6.2024Uutinen

Hei! Seuraavassa yhteenvetoa alkuvuodesta turbulentin markkinan keskeltä.

Muutama vuosi sitten Konsulttiverkko teki strategisen päätöksen avata palveluidensa tarjoaminen julkiselle sektorille, ja tämä on osoittautunut hyväksi päätökseksi. Vanha viisaus kertoo, että yksityinen markkina ja julkinen talous tukevat toisiaan ja niin myös tässä tapauksessa.

Olemme palvelleet erityisesti kuntia ja kuntaomisteisia organisaatioita kestävässä kehityksessä ja palvelujen kehittämisessä. Lisäksi toimimme aktiivisesti energia-alalla kuntaomisteisten yhtiöiden kanssa. Kunnat, kuntayhtiöt ja inhouse-yhtiöt ovat monella tavalla murroksen edessä, sekä yhteiskunnallisen muutoksen (ikääntyminen, maahanmuutto ym.) että regulaation kautta. Kestävä kehitys, energia ja palvelujen kehittäminen tukevat hyvin toisiaan.

Konsulttiverkon kantavana ajatuksena on tukea kuntia toiminnan kehittämisessä asiakaslähtöisemmäksi sekä hakea tuottavuuden kasvua toimintojen jatkuvaa parantamista, sektori-integraatiota ja digitalisaatiota hyödyntäen. Olemme luoneet osaavan tiimin tukemaan näissä kysymyksissä. Tiimimme myös vahvistui hiljattain energia-alan senior advisorilla ja kokeneilla kestävän kehityksen konsulteilla.

Tulemme julkaisemaan aiheeseen liittyviä asiantuntijablogeja kuluvan vuoden aikana. Pysykää siis kuulolla!

Luettavaa

UUSIMMAT ARTIKKELIT