Sami Hyötyläinen: ’Palvelemme laaja-alaisesti sekä yksityistä että julkista sektoria.’

6.10.2023Blogi, Konsulttiverkko, Strategia, Tiedote

Haastattelu 4.10.2023 Konsulttiverkon HPJ, osakas Sami Hyötyläinen:

' Missiomme on haastaa vanhoja toimintatapoja ja luoda uusia polkuja. Olemme organisaatioiden kasvun ja muutoksen kumppaneita ja voimme muuttaa yrityksenne menestymisen pelikenttää.'

Mitkä ovat Konsulttiverkon vahvuudet?

Toimimme pienissä tiimeissä ja lähes jokaiselta löytyvien 15+ vuoden kokemuksen ansiosta olemme todella nopeasti oikeiden asioiden kimpussa. Emme tarvitse 4-6 viikon analyysia ennen todelliseen asiaan pureutumista. Yrittäjinä olemme aidosti objektiivisia ja palvelemme asiakkaan tarpeita, riippumattomina toimijoina meillä ei ole painetta suositella tiettyä seuraavaa vaihetta, digiratkaisua tai vastaavaa. Kannamme vastuumme työstä ja otamme vastuun toimeksiannon lopputuotteen syntymisestä.

'Konsulttiverkon vahvuus ja koko toiminnan ydin on asiantuntevat, kokeneet konsultit.'

Mitkä ovat tämä hetken toimintaympäristön haasteet ja muutokset, joiden läpiviemisessä Konsulttiverkon asiantuntijat voivat auttaa?

Toimialasta riippuen yleinen ympäristö ja talouskasvu on hidastunut, joka on muuttanut useiden yritysten painotuksia sekä tuonut hyvää kirkkautta panostusten valintaan. Strategioita päivitetään tällä hetkellä vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin, prosesseja kehitetään ja halutaan parantaa niissä syntyvää tuotosta, sekä kehitetään yrityskulttuuria vastaamaan nykypäivän haasteisiin. Tähän hetkeen liittyen EU:n CSRD-direktiivi näkyy meillä siihen liittyvänä kiinnostuksena velvoittavuuden laajentuessa suuryrityksistä keskikokoisiin.

'Palvelemme laaja-alaisesti sekä yksityistä että julkista sektoria.'

Kuinka kiteyttäisit Konsulttiverkon pähkinänkuoressa?

Olemme yrittäjävetoinen, vuonna 2017 perustettu liikkeenjohdon neuvonantoon keskittynyt asiantuntijatalo. Palvelemme laaja-alaisesti sekä yksityistä että julkista sektoria. Toimintamme perustuu riippumattomuuteen, asiakaslähtöisyyteen ja kokeneeseen tiimiin.

Tutustu kokeneisiin asiantuntijoihimme kuvagalleriassamme.

Luettavaa

UUSIMMAT ARTIKKELIT